Ο Πέτρος Ζωγράφος ανοίγει την καρδιά της συσκευής που μετατρέπει το υδρογόνο σε ρεύμα

H επιστημονική κοινότητα και απλοί πολίτες υποκλίνονται στο μεγαλείο της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου.

Ένα 24ωρο μετά την ίδρυση του Σωματείου υποστηρικτών «Μεσόγειος»,ο Έλληνας εφευρέτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπάνω: Άνοιξε την καρδιά της συσκευής που αλλάζει τα δεδομένα στον πλανήτη.

Παρουσίασε στην κάμερα της «Ζούγκλας» το εσωτερικό του αντιδραστήρα ψυχρής καύσης και ανέλυσε διεξοδικά τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται.

Αφού αφαίρεσε τους πίρους και τις πολυμερικές μεμβράνες, εξήγησε ότι στο κάτω μέρος υπάρχουν έμβολα που δημιουργούν την κατάλληλη χωρητικότητα για τον συντονισμό των συχνοτήτων.

Ο αντιδραστήρας, που περιέχει επίστρωση αργύρου και ψήγματα πλατίνας, αποτελεί μέρος της συσκευής που παράγει άφθονο ρεύμα από υδρογόνο (αέριο με μεταλλικές ιδιότητες).

Από τη συσκευή αφαιρέθηκε μόνο η καύσιμη ύλη, καθώς αναμένεται η παγκόσμια κατοχύρωση της πατέντας.
Επιστήμονες που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή έθεσαν ένα ακόμη ερώτημα: Υπάρχει μπαταρία μέσα στη συσκευή; Φυσικά αυτό δεν ισχύει, διότι η «καρδιά» μετρήθηκε με ειδικό ψηφιακό όργανο (βολτόμετρο).

Μετά τη σύσταση του κοινωνικού κινήματος «Μεσόγειος» προς υποστήριξη της διάδοσης της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ρεύμα από νερό, ο εφευρέτης θα προβεί σημερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», σε μια πολύ χρήσιμη και πρακτική αποκάλυψη, που θα βοηθήσει χιλιάδες πολίτες: θα παρουσιάσει μια συσκευή την οποία ο κάθε πολίτης -με απλές γνώσεις- θα μπορεί να την εγκαταστήσει στο σπίτι του.

ΠΗΓΗ: http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2016/02/efeuresi-pou-alazei-ton-kosmo-h-kardia-tis-siskeuhs.html